The real stories

Matterhorn's Blog

Valószínűleg sok embernek vannak ilyen bulis történetei. Ezek a történetek elsősorban férfiaknak szólnak. Miért írom le? Hogy az emberek hátha tanulnak a rövid kis történetekből. Ja, és teljesen igazak a sztorik. Megpróbálok minél több dolgot kipróbálni a bulikban, nyugodtan adhattok tippeket is, az eredményt majd a blogon közzé teszem. Remélem tetszeni fog nektek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.03.29. 23:49 Julio Von Matterhorn

Matterhorn

Nyilván nem ez az igazi nevem, de magamról mindent elárulok, a történetek apró részleteinek megértésének érdekében.

kor:18
súly:68
magasság:186
szem:zöld
style: átlagos, semmi öltöny, nem vagyok rocker vagy ilyesmi
pár dolog: apám és a nevelő anyám külön élnek ezért apám elmegy itthonról elég sokszor mivel a nevelőanyámnál van, ez lehetővé tesz azt hogy tudjam gyakorolni a hétvégéken az egyetemes szerelmet...  :D  őőő most nem jut eszembe több...

Amúgy már megírtam az első sztorit, de szax volt az oldal és nem tudtam lementeni, szóval az első sztorit holnap fogom publikálni valószínűleg. Jó szórakozásta blogomhoz.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://matterhorn.blog.hu/api/trackback/id/tr381879652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása